Un proiect ConstruimImperii.Ro

workshopul

img

Drumul personal de la angajat la antreprenor

img

Trainer & Ghid

Daniel Zărnescu

img

când?

Sâmbătă,
23 februarie 2019

img

Unde?

Hotel Minerva
Str. Gh. Manu nr. 2-4
Sector 1 București

Mai sunt

0

locuri

Mai sunt

0

locuri

*Da, calculele tale sunt corecte! În cazul în care cumperi un bilet dublu, costul individual scade cu 40%. Oferta este gândită special pentru comunitate iar interesul meu este să vii cu cineva alături de care te simți confortabil, cu partenerul tău de afaceri, soțul sau soția ta, iubitul sau iubita, prietenul tău cel mai bun, etc.

povestea din spatele workshop-ului

De la primul loc de muncă ieșisem pe ușa din dos, cum s-ar spune. Adică nu reușisem să impresionez cu nimic în acel an, fusesem mai degrabă dezamagitor, nu ma integrasem deloc și nu îmi plăcea ce făceam.

Atunci când am plecat, am avut un gol în stomac, pentru că nu știam ce îmi rezervă viitorul. Țin minte doar că am intrat în birou cu inima strânsă și că i-am spus superiorului meu, tremurând din toate încheieturile:

“Am găsit un alt loc de muncă!”

Mă așteptam să negocieze cu mine, să încerce să mă convingă să nu plec. În cel mai rău caz mă așteptam să mă întrebe unde plec și care sunt “noile” condiții. Stătea în fața mea, în picioare, cu privirea pierdută printre niște foi de pe masă.

În primă fază am crezut că nu m-a auzit, dar într-un final a ridicat privirea către mine, fără să miște un mușchi pe față, și m-a întrebat:

“Când pleci?”

Atât! Privirea lui goală de orice emoție m-a urmărit câțiva ani buni. De fiecare dată când simțeam că am o cădere emoțională, îmi aduceam aminte de el, în picioare, lăsând foile jos pentru câteva secunde, cum se uita la mine impasibil. Și apoi auzeam o voce.

“Când pleci?”

Și apoi propria mea voce, care îmi spunea:

“Renunță! Ai dat-o în bară și de data asta..."

Bineînțeles că nu îmi găsisem niciun loc de muncă, de fapt. Fusese o minciună venită din exasperare, cumva. Voiam să simt minimul de apreciere, pe care însă nu l-am primit. Am întors spatele și am plecat cu lacrimi în ochi.

În câțiva ani întamplarea a facut ca să mă întorc acolo, doar că din rolul de antreprenor. Aveam nevoie de niște hârtii care rămăsesera la resurse umane. Birourile erau pustii, așa că am intrat pe balconul în care știam că o să îi găsesc pe toți, la o cafea și o țigară.

Erau acolo, fără nicio figură nouă, pe care să nu o cunosc. Jumatate dintre ei fac pariu că nici nu și-au adus aminte de mine. Cei cu care fusesem mai apropiat m-au întrebat ce fac, le-am spus și le-am văzut uimirea pe față.

“Ai o firmă?”

Am râs atunci.

“Noroc că nu mi-ați mărit salariul, când am vrut să plec. Că altfel eram aici, cu voi, cu o cafea în mână.”

Am simțit cum sunt săgetat din toate părțile, dar m-am simțit răzbunat.

Da, am fost rău, dar este realitatea antreprenorului român. Cei mai mulți “neofiți” cred că antreprenoriatul se face din “viziune”, că vrei să schimbi lumea. Nu spun că este o minciună, spun doar că principalul motiv pentru care cineva pornește pe drumul ăsta este pentru că se simte inadaptat. Neangajabil. Un paria.

Și ce altceva poti face, când toată lumea te respinge, decât să creezi o lume întreagă, de la zero, care să te accepte așa cum ești?

De ce “te-ai facut” antreprenor?

Asta este o întrebare pe care am pus-o fiecărui client care avea o firmă și care a ales să lucreze cu mine, în ultimii ani.

“De ce ai facut-o? Ce te-a împins de la spate?”

Si am pus intrebarea asta obsesiv aproape, pentru ca cei care vor sa porneasca o afacere, prinsi in neigurante si temeri, cred ca nu au ce le trebuie, ca nu au viziune, ca nu stiu ce sa faca, de unde sa inceapa.

Doua raspunsuri au iesit in evidenta.

Primul raspuns: “Nu m-am adaptat niciunde!” Al doilea: “Mi-era frica de saracie.”

Minciuna asta cu omul care se trezeste dimineata, se uita pe fereastra si il “loveste” o viziune omoara generatii intregi de antreprenori inca din fasa.

Antreprenorii in realitate sunt oameni normali, care pleaca la drum din lipsuri si constrangeri.

Conferinta “Start-up your life!” este un eveniment pe care il fac cu ocazia lansarii celei de-a treia carte din seria “Construim Imperii”, care se numeste “Antreprenoriat, drumul personal de la angajat la antreprenor!”

Dincolo de cuvintele pompoase folosite, in realitate este un eveniment al inadaptatilor. Este in regula sa nu te simti facand parte din lumea asta.

img
img

„DESPARTE SUCCESUL ÎN PAȘI PRACTICI”

Daniel este omul care îți desparte succesul în pași practici. Îți aduce atât de multă claritate încât îți spui: » OK, acum nu mai ai nicio scuză! «

PERA NOVACOVICI — PSIHOLOG, personalitatealfa.com

Care sunt temele abordate în workshop?

img

viziune

despre “mindsetul" antreprenorului, în ce crede el, ce îl mână în luptă, cum anume trece peste blocaje și cum își construiește o viziune

img

idee

cum recunoști o idee bună de afaceri, că ți se potrivește și că are șanse “să se întâmple” pentru tine, dacă înaintezi

img

decolare

cum validezi acea idee de afaceri, construind o firmă funcțională în jurul ei

img

strategie inițială

cum vinzi când nu ai clienți și cum diversifici, pe parcurs, oferta, astfel încât să obții mai multe guri de intrare (mai mulți bani care să te ajute să te extinzi)

img

clienți

cum anume poți crește cifra de afaceri folosindu-te de câteva trucuri de comunicare cu cei care se află deja în contact cu ceea ce oferi tu

img

vânzare & marketing

cum să înaintezi cu afacerea ta, să schimbi lumea clienților tăi și să vinzi etic într-o lume axată parcă mai mult ca niciodată pe agresivitate și cantitate.

*Da, calculele tale sunt corecte! În cazul în care cumperi un bilet dublu, costul individual scade cu 40%. Oferta este gândită special pentru comunitate iar interesul meu este să vii cu cineva alături de care te simți confortabil, cu partenerul tău de afaceri, soțul sau soția ta, iubitul sau iubita, prietenul tău cel mai bun, etc.

pentru cine este evenimentul?

Râdeam cu un prieten, marketer și antreprenor, care mi-a pus întrebarea asta. M-am uitat în ochii lui și i-am răspuns:

“Pentru cei cu mâncărime în fund!"

Prietenul ăsta al meu era cu o sticlă de apă plată la gură cand am spus. A izbucnit într-un râs isteric, cu lacrimi, împroșcându-mă cu apă din gură și stropindu-ne pe amândoi. Când ne-am potolit amândoi, i-am specificat:

“Pentru inadaptați, domnu’! Ca tine și ca mine…”

Am gândit evenimentul “Start-up your life!” pentru inadaptați, rebeli, neangajabili, care nu se regăsesc în lumea care le-a fost oferită de către societate.

Personal cred că antreprenori suntem cu toții în viață, la un moment dat, chit că ești angajat și ți se dă un proiect și responsabilitatea ducerii lui până la capăt, chit că îți faci un plan să slăbești în contextul în care toată viața ai avut probleme cu kilogramele.

Definiția “ca la carte” a antreprenoriatului este: capacitatea și dorința de a dezvolta de la zero, organiza și manageria o afacere în ciuda riscurilor aferente, cu scopul de a face profit.

În termeni metaforici, însă, antreprenor este cineva care își asumă un proiect personal sau profesional, de la zero, în ciuda riscurilor aferente și a efortului depus, pentru o viziune “de mai bine”.

programul evenimentului

img 10.00 - 11.30

Viziune in antreprenoriat

"Este nevoie de un nebun, ca sa iasa ceva bun."

Cum arata un punct de plecare pentru un antreprenor roman, dincolo de mituri si exagerari? Ce il mana in lupta, cum stie ca ideea lui este “buna”, care sunt primele lui actiuni? Care sunt cele mai mari greseli pe care le poate face la inceput de drum?

img 11.30 - 12.00

Pauză de cafea și apă

img 12.00 - 13.30

Decolarea

“La inceput, cand pornesti o afacere, sunt mai mari sansele sa esuezi decat sa reusesti.”

Primii pasi pe care ii faci, ca antreprenor, ca sa iti cresti sansele de reusita pe termen lung. Cum faci ajustarile initiale, cum calculezi investitia necesara, pe ce sa te concentrezi, cum stabilizezi afacerea, odata pornit la drum.

img 13.30 - 15.00

Pauză de masă

img 15.00 - 16.30

Produse, clienti si marketing

“Toate lucrurile plicticoase din antreprenoriat, care conteaza pentru supravietuire."

Aici voi veni cu mai multe unelte de strategizare care te ajuta sa iti diversifici oferta de produse si servicii, astfel incat sa ai mai multe guri de intrare. O sa vorbesc si despre tipurile de clienti, cum sa te comporti cu ei, in functie de cat de importanti sunt pentru afacerea ta, dar si cum sa atragi din ce in ce mai multi clienti.

img 16.30 - 17.00

Pauză

img 17.00 - 19.00

Întrebări și răspunsuri + sesiune de autografe

ce primești de banii ăștia:

img

Acces la workshop-ul “Start-up your life”

o zi cu Daniel Zarnescu in rolul de trainer si ghid

img

coffee break

Cafea delicioasa, apa din belsug si networking de calitate

img

cartea "antreprenoriat"

primesti GRATUIT ultima carte scrisa de Daniel Zarnescu

img

varianta audio a cărții

Fisier downloadabil, in lectura Veronicai Otel; peste 10 ore de inregistrare

img

Interviuri “Startup-er

6 interviuri cu 6 antreprenori de succes, despre începuturile lor în antreprenoriat

img

autograf personalizat

Autograf din partea autorului, la finalul evenimentului

img

„CÂTEODATĂ ESTE IMPOSIBIL SĂ NU TE ENERVEZI PE EL”

Este frustrant. Îți analizează ce faci tu bine, desenează pe hârtie formule care de care mai ciudate, api face și el ce faci tu, mai bine decât tine. După care se întoarce la tine și îți spune: uite unde trebuie să îmbunătățești.

MARIUS SIMION — MASTER TRAINER NLP, nlpmania.ro

*Da, calculele tale sunt corecte! În cazul în care cumperi un bilet dublu, costul individual scade cu 40%. Oferta este gândită special pentru comunitate iar interesul meu este să vii cu cineva alături de care te simți confortabil, cu partenerul tău de afaceri, soțul sau soția ta, iubitul sau iubita, prietenul tău cel mai bun, etc.

despre daniel zărnescu

img

Pe Daniel Zarnescu il gasesti pe blogul lui personal, danielzarnescu.ro, unde scrie articole si newslettere regulat pentru cei peste 50 000 de abonati activi, care il urmaresc.

Subiectele pe care le abordeaza sunt despre antreprenoriat, marketing, copywriting, educatie financiara, setare si monitorizare de obiective etc.

Este considerat unul dintre pionierii marketing-ului online din România și a scris un număr de zece cărți până în prezent:

  • Antreprenoriat, al treilea volum din seria “Construim Imperii” (2019)
  • Revolta Akienilor (2018)
  • Mentalitate, al doilea volum din seria “Construim Imperii” (2017)
  • Performanță, primul volum din seria “Construim Imperii” (2017)
  • O lupta de dinainte pierdută (2015)
  • Esența Eficienței (2014)
  • Despre aerieni și pământeni (2014)
  • Treptele Schimbării, două volume (2013)
  • Pe mine mă cheamă George (2012)
  • Jurnalul lui Abel (2009)

Despre cartea a III-a, ANTREPRENORIAT

img

Cartea de față, ANTREPRENORIAT, este a treia si ultima din seria de volume numită „Construim Imperii”, similar blogului care adună, încă din 2011, newslettere și articole despre antreprenoriat, leadership, performanță sau educație financiară.

Cartea I — PERFORMANȚĂ, cum să oprești timpul în loc și să miști realitatea în care trăiești;
Cartea a II-a — MENTALITATE, codul mânecilor suflecate și al războinicului modern;
Cartea a III-a — ANTREPRENORIAT, drumul personal de la angajat la antreprenor.

Prezentul volum este o culegere a celor mai bune articole publicate până în prezent, dar și newsletter-e trimise comunității de-a lungul timpului, sau de însemnări personale ale autorului — care au luat naștere odată cu blogul ConstruimImperii.ro.

*Da, calculele tale sunt corecte! În cazul în care cumperi un bilet dublu, costul individual scade cu 40%. Oferta este gândită special pentru comunitate iar interesul meu este să vii cu cineva alături de care te simți confortabil, cu partenerul tău de afaceri, soțul sau soția ta, iubitul sau iubita, prietenul tău cel mai bun, etc.

img

"Am auzit că schimbi vieți. Acum știu."

"Daniel Zarnescu e un om extraordinar, un pământean calculat, ce funcționează după proceduri și date reale, dar care știe să lase omul să se apropie, să se deschidă și să-i deschidă viziunea de a se cunoaște pe sine și a avea încredere în ceea ce zace în el."

Andreea Moldovan - Copywriter

img

"un distrugator"

"Daniel Zarnescu este un maestru modern care se foloseste de intelepciunea veche pentru a servi nevoile contemporane. Este un adevarat distrugator al zidurilor care apar pe drumul tau de la angajat la antreprenor."

Radu Octavian - coach

img

"S-ar putea ca uneori sa fie dificil"

"Daniel este omul pragmatic care te poate face să mergi înspre orice rezultat îți propui, dar ai grijă că ce îți dorești că o să ți se îndeplinească. Nu vei mai avea scuze, s-ar putea ca uneori să fie dificil, s-ar putea să simți că muncești și nu mai stai să o lălăi, dar garantat vei ajunge la orice destinație îți propui, sub ghidarea lui Daniel."

Adina Achirei - Terapeut Bowen

img

"Cel mai bun"

"Mi s-a confirmat că ești cel mai bun în ce faci. Mă fascinează felul în care gășești structura și în cele mai nestructurate lucruri."

Cristina Olariu - Jurist - Business Manager

img

"bea cu tine un vin, dupa training"

Energic și pasionat de ceea ce face (uitati-va la pozele din timpul prezentarilor lui ! ). Empatic – pentru că are un cuvânt bun pentru toți. Om normal la cap, pentru că nu te tratează de la înălțimea scaunului de scriitor, de trainer, marketer etc. Agreabil (bea cu tine un vin, după training) pentru cei mai mulți, dar dezagreabil pentru cei (puțini) care nu vor să își schimbe viața după ce au interacționat cu Daniel.

Costin Vasile - Antreprenor

img

"Imparte orice in pasi, sarcini si bucatele"

"Daniel e fenomenal... sau un fenomen in sine? Are un magnetism care te captivează, știe sa prioritizeze si sa împartă orice in pași, sarcini si bucatele. Pe Daniel l-am cunoscut la cursul de TOT (Trainer of trainers) si in acele câteva zile am rămas uimita de cat de multe poți învața despre marketing si antreprenoriat la un curs care nu e despre antreprenoriat... dar e cu un marketer si antreprenor autentic. Părerea mea? Tara asta are nevoie de mai mulți Daniel Zarnescu. Si sper ca prin cursurile lui sa facă mai mulți."

Dana Fatol - avocat

img

“un strateg cu focus catre excelenta"

Pe Daniel il definesc experienta in coaching si antreprenoriat. Cu greseli, esecuri si lectii invatate transformate in succese! Asta îi defineste atitudinea si filosofia de viata. Este un strateg si persoana procedurala, insa creativa, driven by passion, cu focus catre excelenta!

Catalin Dobre - Coach

img

“am simtit ca pot sa fac mai mult cu viata mea"

Mereu am simțit că îmi dă și mie din curajul lui enorm și l-am admirat mereu pentru gândirea lui strategică și personalitatea puternică pe care o are.

Cu Daniel ca mentor am simțit că pot să fac mult mai mult cu viața mea: pas cu pas, cu perseverență și cu mânecile suflecate îți poți îndeplini orice vis îți dorești.

Nina Elena Paraschivescu - Antreprenor si Blogger

img

“solutii noi si actualizate"

La Daniel gasesc solutii practice si ma bazez pe el pentru ca stiu ca mereu cauta solutii noi si actualizate. In plus, pe langa retete, vine si cu o viziune clara in ceea ce priveste o reteta de succes, asa ca fiecare suntem liberi sa mergem mai departe.

Cristian Lutescu - Coach

img

"Este orientat spre a oferi cat mai mult"

"Imi place sa primesc valoare si Daniel imi ofera aceasta valoare la fiecare interactiune pe care o avem. Il admir pentru perseverenta si seriozitatea cu care construieste orice program. Se vede ca este orientat spre a oferi cat mai mult si spre a produce transformare."

Florentina Gionea - antreprenor

img

"un bun psiholog"

"Daniel Zarnescu e omul care iti deschide mintea si sufletul. Stie sa se apropie de tine pentru ca e un bun psiholog si intelege, mai bine decat o arata, ce se ascunde in spatele fiecarui om cu care sta la masa. E omul care face pasi spre tine, dar te face sa intelegi ca, de fapt, tu ai facut pasi spre el. Scrie al dracului de bine si reuseste sa te faca sa fii cu el in poveste."

Adela Ivan - Customer Care Specialist (si Copywriter invatacel)

img

"Daniel are un fel de... atingerea lui Midas."

"Cel mai util sfat despre antreprenoriat, l-am primit de la Daniel cu mulți ani în urmă… “ai avut o idee și ți-ai deschis o afacere, foarte bine, acum tot ce ai de făcut este să vinzi” și mare dreptate avea. Peste câțiva ani am mers la el să mă învețe cum să vând. :) Daniel are un fel de... atingerea lui Midas, reușește cu ușurință să detecteze acel talent unic pe care îl ai și apoi să te ajute să ți-l transformi într-un business concret."

Ovidiu Ciocoiu - antreprenor