Un proiect ConstruimImperii.Ro

CARTEA

img

Drumul personal de la angajat la antreprenor

img

OFERTA EXPIRĂ ÎN:

0 Zile
00 Ore
00 Minute
00 Secunde
000 ms

ce primești daca faci comanda?

img

A treia carte de colectie din seria "Construim Imperii"

Cartea “Antreprenoriat”, editie de lux, cu coperta cartonata, legata prin coasere, cu semn de carte textil, hartie volumetrica la interior, care ajuta ochii la cititi si nu mai putin de 672 pagini la interior !!!

img

Varianta audio a cărții

Fișier downloadabil, în lectura Veronicăi Oțel; peste 1​2​ ore de înregistrare, poți asculta cartea în timpii morți (în mașină, transport în comun, etc.).

img

Bonus Interviuri Start-up-er

Fisier dowbloadabil, 6 interviuri cu 6 antreprenori de succes, despre inceputurile lor in afaceri

img

Garantie 100% banii inapoi

Daca nu esti multumit de calitatea cartii, primesti banii inapoi din partea noastra fara sa ti se puna nicio intrebare

img

„DESPARTE SUCCESUL ÎN PAȘI PRACTICI”

Daniel este omul care îți desparte succesul în pași practici. Îți aduce atât de multă claritate încât îți spui:
>OK, acum nu mai ai nicio scuză!<

Pera Novacovici - psiholog, personalitatealfa.com

Pentru cine este cartea?

OFERTA EXPIRĂ ÎN:

0 Zile
00 Ore
00 Minute
00 Secunde
000 ms

răsfoiește cuprinsul cărții

Cartea are nu mai puțin de 16 capitole, gândite să acopere aspecte diferite ale vieții unui antreprenor.

Apasă aici ca să vezi Cuprinsul cărții img
img

“CATEODATA ESTE IMPOSIBIL SA NU TE ENERVEZI PE EL”

Este frustrant. Iti analizeaza ce faci tu bine, deseneaza pe hartie formule care de care mai ciudate, apoi face si el ce faci tu, mai bine decat tine. Dupa care se intoarce la tine si iti spune: uite unde trebuie sa imbunatatesti.

Marius Simion - Master Trainer NLP, nlpmania.ro

img

despre daniel zărnescu

Pe Daniel Zarnescu il gasesti pe blogul lui personal, danielzarnescu.ro, unde scrie articole si newslettere regulat pentru cei peste 50 000 de abonati activi, care il urmaresc.

Subiectele pe care le abordeaza sunt despre antreprenoriat, marketing, copywriting, educatie financiara, setare si monitorizare de obiective etc.

Este considerat unul dintre pionierii marketing-ului online din România și a scris un număr de zece cărți până în prezent:

  • Antreprenoriat, al treilea volum din seria “Construim Imperii” (2019)
  • Revolta Akienilor (2018)
  • Mentalitate, al doilea volum din seria “Construim Imperii” (2017)
  • Performanță, primul volum din seria “Construim Imperii” (2017)
  • O lupta de dinainte pierdută (2015)
  • Esența Eficienței (2014)
  • Despre aerieni și pământeni (2014)
  • Treptele Schimbării, două volume (2013)
  • Pe mine mă cheamă George (2012)
  • Jurnalul lui Abel (2009)

DESPRE CARTEA a III-a, ANTREPRENORIAT

img

Cartea de față, ANTREPRENORIAT, este a treia si ultima din seria de volume numită „Construim Imperii”, similar blogului care adună, încă din 2011, newslettere și articole despre antreprenoriat, leadership, performanță sau educație financiară.

Cartea I — PERFORMANȚĂ, cum să oprești timpul în loc și să miști realitatea în care trăiești;
Cartea a II-a — MENTALITATE, codul mânecilor suflecate și al războinicului modern;
Cartea a III-a — ANTREPRENORIAT, drumul personal de la angajat la antreprenor.

Prezentul volum este o culegere a celor mai bune articole publicate până în prezent, dar și newsletter-e trimise comunității de-a lungul timpului, sau de însemnări personale ale autorului — care au luat naștere odată cu blogul ConstruimImperii.ro.

OFERTA EXPIRĂ ÎN:

0 Zile
00 Ore
00 Minute
00 Secunde
000 ms

testimoniale video

img

"Am auzit că schimbi vieți. Acum știu."

"Daniel Zarnescu e un om extraordinar, un pământean calculat, ce funcționează după proceduri și date reale, dar care știe să lase omul să se apropie, să se deschidă și să-i deschidă viziunea de a se cunoaște pe sine și a avea încredere în ceea ce zace în el."

Andreea Moldovan - Copywriter

img

"un distrugator"

"Daniel Zarnescu este un maestru modern care se foloseste de intelepciunea veche pentru a servi nevoile contemporane. Este un adevarat distrugator al zidurilor care apar pe drumul tau de la angajat la antreprenor."

Radu Octavian - coach

img

"S-ar putea ca uneori sa fie dificil"

"Daniel este omul pragmatic care te poate face să mergi înspre orice rezultat îți propui, dar ai grijă că ce îți dorești că o să ți se îndeplinească. Nu vei mai avea scuze, s-ar putea ca uneori să fie dificil, s-ar putea să simți că muncești și nu mai stai să o lălăi, dar garantat vei ajunge la orice destinație îți propui, sub ghidarea lui Daniel."

Adina Achirei - Terapeut Bowen

img

"Cel mai bun"

"Mi s-a confirmat că ești cel mai bun în ce faci. Mă fascinează felul în care gășești structura și în cele mai nestructurate lucruri."

Cristina Olariu - Jurist - Business Manager

img

"bea cu tine un vin, dupa training"

Energic și pasionat de ceea ce face (uitati-va la pozele din timpul prezentarilor lui ! ). Empatic – pentru că are un cuvânt bun pentru toți. Om normal la cap, pentru că nu te tratează de la înălțimea scaunului de scriitor, de trainer, marketer etc. Agreabil (bea cu tine un vin, după training) pentru cei mai mulți, dar dezagreabil pentru cei (puțini) care nu vor să își schimbe viața după ce au interacționat cu Daniel.

Costin Vasile - Antreprenor

img

"Imparte orice in pasi, sarcini si bucatele"

"Daniel e fenomenal... sau un fenomen in sine? Are un magnetism care te captivează, știe sa prioritizeze si sa împartă orice in pași, sarcini si bucatele. Pe Daniel l-am cunoscut la cursul de TOT (Trainer of trainers) si in acele câteva zile am rămas uimita de cat de multe poți învața despre marketing si antreprenoriat la un curs care nu e despre antreprenoriat... dar e cu un marketer si antreprenor autentic. Părerea mea? Tara asta are nevoie de mai mulți Daniel Zarnescu. Si sper ca prin cursurile lui sa facă mai mulți."

Dana Fatol - avocat

img

“un strateg cu focus catre excelenta"

Pe Daniel il definesc experienta in coaching si antreprenoriat. Cu greseli, esecuri si lectii invatate transformate in succese! Asta îi defineste atitudinea si filosofia de viata. Este un strateg si persoana procedurala, insa creativa, driven by passion, cu focus catre excelenta!

Catalin Dobre - Coach

img

“am simtit ca pot sa fac mai mult cu viata mea"

Mereu am simțit că îmi dă și mie din curajul lui enorm și l-am admirat mereu pentru gândirea lui strategică și personalitatea puternică pe care o are.

Cu Daniel ca mentor am simțit că pot să fac mult mai mult cu viața mea: pas cu pas, cu perseverență și cu mânecile suflecate îți poți îndeplini orice vis îți dorești.

Nina Elena Paraschivescu - Antreprenor si Blogger

img

“solutii noi si actualizate"

La Daniel gasesc solutii practice si ma bazez pe el pentru ca stiu ca mereu cauta solutii noi si actualizate. In plus, pe langa retete, vine si cu o viziune clara in ceea ce priveste o reteta de succes, asa ca fiecare suntem liberi sa mergem mai departe.

Cristian Lutescu - Coach

img

"Este orientat spre a oferi cat mai mult"

"Imi place sa primesc valoare si Daniel imi ofera aceasta valoare la fiecare interactiune pe care o avem. Il admir pentru perseverenta si seriozitatea cu care construieste orice program. Se vede ca este orientat spre a oferi cat mai mult si spre a produce transformare."

Florentina Gionea - antreprenor

img

"un bun psiholog"

"Daniel Zarnescu e omul care iti deschide mintea si sufletul. Stie sa se apropie de tine pentru ca e un bun psiholog si intelege, mai bine decat o arata, ce se ascunde in spatele fiecarui om cu care sta la masa. E omul care face pasi spre tine, dar te face sa intelegi ca, de fapt, tu ai facut pasi spre el. Scrie al dracului de bine si reuseste sa te faca sa fii cu el in poveste."

Adela Ivan - Customer Care Specialist (si Copywriter invatacel)

img

"Daniel are un fel de... atingerea lui Midas."

"Cel mai util sfat despre antreprenoriat, l-am primit de la Daniel cu mulți ani în urmă… “ai avut o idee și ți-ai deschis o afacere, foarte bine, acum tot ce ai de făcut este să vinzi” și mare dreptate avea. Peste câțiva ani am mers la el să mă învețe cum să vând. :) Daniel are un fel de... atingerea lui Midas, reușește cu ușurință să detecteze acel talent unic pe care îl ai și apoi să te ajute să ți-l transformi într-un business concret."

Ovidiu Ciocoiu - antreprenor