Cărți

Revolta Akienilor

Ficțiune: Fantasy

Un copil de 11 ani vrea sa devina scriitor. Gandurile si trairile pe care le are in timp ce scrie se materializeaza intr-un trib de salbatici care il urmareste peste tot pe unde se duce.

VEZI DETALII


Mentalitate

Non Fictiune: How to – Productivitate – Leadership – Mentalitate

Al doilea volum din seria “Construim Imperii”, aduna cele mai bune articole, newslettere si insemnari personale ale autorului pe tema mentalitatii omului de actiune, cu manecile suflecate.

VEZI DETALII


Performanță

Non Fictiune: How to – Productivitate – Leadership – Mentalitate

Primul volum din seria “Construim Imperii”, aduna cele mai bune articole, newslettere si insemnari personale ale autorului pe teme de productivitate, eficienta si disciplina.

VEZI DETALII

 


O lupta de dinainte pierduta

Non Fictiune: Memorii

Cartea manifest a celor care lupta impotriva cancerului in Romania. Arata sistemul medical in cea mai proasta lumina posibila, dar si ce trebuie sa faca un bolnav pentru a beneficia de tratament.

VEZI DETALII


Esenta Eficientei

Non Fictiune: How to – Productivitate – Leadership – Mentalitate

Cea mai vanduta carte scrisa de Daniel Zarnescu, este considerata o adevarata biblie a productivitatii personale. Iti explica pas cu pas ce se intampla in mintea unei persoane care este stapana pe viata ei si isi indeplineste visurile.

VEZI DETALII

 


Despre Aerieni și Pământeni

Non Fictiune: How to – Psihologie

Una dintre putinele carti in limba romana despre testul de personaliate MBTI. Primesti 32 intrebari si, la final, iti este descris tiparul tau de personalitate in detaliu, de la cum te vezi pe tine, ce te motiveaza, ce fel de parinte esti etc.

VEZI DETALII

 


Treptele Schimbării

Non Fictiune: How to – Leadership

Cartea propune un drum practic de la mentalitatea de victima, care da vina pe altii pentru situatia in care este, la mentalitatea de om de actiune, care actioneaza asumat catre ceea ce isi doreste.

VEZI DETALII


Pe mine ma cheama George

Non Fictiune: How to – Psihologie – comunicare – relatii de cuplu

Carte dedicata sexului masculin, descrie in detaliu pe barbatul care indeparteaza femeile de langa el, in loc sa le atraga. Prezinta strategii si tehnici prin care devii mai comunicativ si mai atractiv in ochii sexului opus.

VEZI DETALII


Jurnalul lui Abel

Non Fictiune: Memorii – psihologie – seductie

Jurnalul lui Abel este prima publicata de catre Daniel Zarnescu, sub forma unor notite personale, datate. Autorul, la vremea aceea, administra siteul si comunitatea “Arta Seductiei”, dedicata barbatilor.

VEZI DETALII